Event details
- Al. Solidarności 117, 00-140 Warszawa
- Listopad 22, 2018
- czwartek, 22 Listopad 2018, 9:30 - - czwartek, 22 Listopad 2018, 4:30
Contact event manager
Book your tickets
Wymagania FSSC
Al. Solidarności 117, 00-140 Warszawa
czwartek, 22 Listopad 2018, 9:30 - - czwartek, 22 Listopad 2018, 4:30
Listopad 22, 2018
000000
Wymagania FSSC
Al. Solidarności 117, 00-140 Warszawa
czwartek, 22 Listopad 2018, 9:30 - - czwartek, 22 Listopad 2018, 4:30
Listopad 22, 2018
Zgłoszenie na szkolenie
Jeśli masz do nas pytanie, potrzebujesz szkolenia w formule zamkniętej, chcesz zapytać o zniżkę – Napisz do nas 🙂
Cele szkolenia
Szkolenie ma charakter wykładu połączonego z dyskusją. W ramach szkolenia zaprezentowane zostaną rozwiązania praktyczne dotyczące systemu zapewnienia bezpieczeństwa żywności wg standardu FSSC 22000 wersja 4.1.
Ramowy program szkolenia:
- Wprowadzenie do standardu FSSC 22000 wersja 4.1
- Omówienie wymagań standardu ISO 22000
- Odpowiedzialność najwyższego kierownictwa
- System zarządzania bezpieczeństwem produktu
- Zarządzanie zasobami
- Planowanie i realizacja wyrobów bezpiecznych
- Walidacja, weryfikacja i doskonalenie
- Omówienie normy FSSC 2200:2017 wersja 4.1:
- Główne elementy
- ISO 22000
- Programy wstępne (PRP)
- Zarządzanie usługami
- Nadzór nad personelem
- Znakowanie produktu
- Obrona żywności (food defense)
- Zapobieganie oszustwom żywności (food fraud)
- Korzystanie z logo
- Zarządzanie alergenami
Monitorowanie środowiska
Uczestnicy kursu otrzymują:
- Materiały szkoleniowe
- Certyfikaty:
- Certyfikat ukończenia szkolenia
- obiad, przerwę kawową.
Termin: 22.11.18
Miejsce: Centrum Warszawy
Cena: 500,00 zł netto
Od października tego roku CDZ Meritum jest w BAZIE USŁUG ROZWOJOWYCH co uczestnikom szkolenia daje możliwość skorzystania z dofinansowania do opłaty za szkolenie ze środków unijnych.