ISO 22000 - zarządzanie żywnością
Event details
- Styczeń 10, 2023
- wtorek, 10 Styczeń 2023, 9:00 - - wtorek, 10 Styczeń 2023, 4:00
Contact event manager
Book your tickets
Thank you Kindly
Wymagania FSSC
wtorek, 10 Styczeń 2023, 9:00 - - wtorek, 10 Styczeń 2023, 4:00
Styczeń 10, 2023
000000
Centrum Doskonalenia
Organizer's other eventsWymagania FSSC
wtorek, 10 Styczeń 2023, 9:00 - - wtorek, 10 Styczeń 2023, 4:00
Styczeń 10, 2023
Zgłoszenie na szkolenie
Jeśli masz do nas pytanie, potrzebujesz szkolenia w formule zamkniętej, chcesz zapytać o zniżkę – Napisz do nas 🙂
Ramowy program szkolenia:
BLOK 1 – Wprowadzenie do bezpieczeństwa żywności:
-
- Wymagania prawne:
-
-
- HACCP,
- dobre praktyki (GMP/GHP),
-
-
- Omówienie wymagań normy ISO 22000:2018:
-
-
- ustalanie stron zainteresowanych i kontekstu organizacji,
- przywództwo i zaangażowanie w systemie,
- polityka jakości, odpowiedzialność i kompetencje,
- planowanie systemu zarządzania jakością z uwzględnieniem ryzyk i szans,
- zapewnienie zasobów do planowanych działań w odniesieniu do personelu, infrastruktury i środowiska pracy,
- działania operacyjne i kontrola,
- ocena efektów działania,
- doskonalenie systemu,
-
-
- Wymagania dodatkowe FSSC:
-
-
- Warsztat – praca z normą
-
Uczestnicy kursu otrzymują:
- Materiały szkoleniowe wraz z przykładowymi formularzami
- Zaświadczenie potwierdzające ukończenia szkolenia
Cena: 700,00 zł + 23% VAT/ osoba
Lokalizacja: szkolenie on-line
SPRAWDŹ DOSTĘPNE E-BOOKI (kliknij aby przejść do sklepu)
Informacje dodatkowe :
Centrum Doskonalenia Zarządzania Meritum jest od października 2018 roku w Bazie Usług Rozwojowych – daje to możliwość starania się o dofinansowanie opłaty za szkolenia ze środków unijnych.