Event details
- Październik 5, 2018
- piątek, 5 Październik 2018, 9:00 - - piątek, 5 Październik 2018, 4:00
Contact event manager
Book your tickets
Wdrażanie IFS wersja 6.1
piątek, 5 Październik 2018, 9:00 - - piątek, 5 Październik 2018, 4:00
Październik 5, 2018
000000
Wdrażanie IFS wersja 6.1
piątek, 5 Październik 2018, 9:00 - - piątek, 5 Październik 2018, 4:00
Październik 5, 2018
Zgłoszenie na szkolenie
Jeśli masz do nas pytanie, potrzebujesz szkolenia w formule zamkniętej, chcesz zapytać o zniżkę – Napisz do nas 🙂
Cele szkolenia:
Szkolenie przeznaczone jest dla osób odpowiedzialnych na funkcjonowanie, utrzymanie i doskonalenie systemu zarządzania jakością w branży spożywczej (koordynatorów, managerów, pełnomocników), auditorów wewnętrznych, osób odpowiedzialnych za wdrożenie systemu, wszystkich osób zainteresowanych aktualną wiedzą w zakresie standardów IFS.
Szkolenie zapewni uczestnikom praktyczną wiedzę w zakresie bezpieczeństwa żywności , najnowszych wymagań standardów IFS 6.1 , a także w zakresie certyfikacji systemów , ich utrzymania i ciągłego doskonalenia.
Ramowy program szkolenia:
- Aktualne wymagania prawne w zakresie bezpieczeństwa żywności w Polsce i UE,
- Powiązania z systemem HACCP – podstawy systemu HACCP wg IFS,
- Systemu zarządzania jakością wg IFS – powiązanie z BRC,
- Wymagania KO (knock out),
- Wymagania Standardu: w tym m.in. zarządzanie zasobami, planowanie i realizacja produkcji, pomiary, analiza i doskonalenie,
- Zmiany wynikające z wydania 6.1, w szczególności: zarządzanie alergenami, autentyczność i obrona żywności,
- Audyty wewnętrzne i przegląd systemu – weryfikacja IFS,
- Procedura certyfikacji systemu,
- Ćwiczenia praktyczne.
Uczestnicy kursu otrzymują:
- Materiały szkoleniowe
- obiad, przerwę kawową.
Certyfikaty:
-
- Certyfikat uczestnictwa w szkoleniu