Event details
- Październik 4, 2018
- czwartek, 4 Październik 2018, 9:00 - - czwartek, 4 Październik 2018, 4:00
Contact event manager
Book your tickets
Wdrażanie BRC Food wersja 8
czwartek, 4 Październik 2018, 9:00 - - czwartek, 4 Październik 2018, 4:00
Październik 4, 2018
000000
Wdrażanie BRC Food wersja 8
czwartek, 4 Październik 2018, 9:00 - - czwartek, 4 Październik 2018, 4:00
Październik 4, 2018
Zgłoszenie na szkolenie
Jeśli masz do nas pytanie, potrzebujesz szkolenia w formule zamkniętej, chcesz zapytać o zniżkę – Napisz do nas 🙂
Cele szkolenia:
Szkolenie przeznaczone jest dla osób odpowiedzialnych na funkcjonowanie, utrzymanie i doskonalenie systemu zarządzania jakością w branży spożywczej (koordynatorów, managerów, pełnomocników), auditorów wewnętrznych, osób odpowiedzialnych za wdrożenie systemu, wszystkich osób zainteresowanych aktualną wiedzą w zakresie standardów IFS oraz BRC.
Szkolenie zapewni uczestnikom praktyczną wiedzę w zakresie zapewnienia bezpieczeństwa żywności, najnowszych wymagań standardów IFS v. 6.1 oraz BRC v. 8 różnic oraz cech wspólnych, a także w zakresie certyfikacji systemów, ich utrzymania i ciągłego doskonalenia.
Ramowy program szkolenia:
Program szkolenia:
- Wprowadzenie
- Wymagania ogólne dotyczące bezpieczeństwa żywności
- Rodzaje standardów, definicje
- Wymagania prawne
- Wymagania standardu IFS Food wydanie 6.1
- Wymagania standardu BRC 8.
- Porównanie zmian w standardach BRC – wydanie 7 a 8
- Certyfikacja systemów
- Utrzymanie i doskonalenie systemów
Uczestnicy kursu otrzymują:
- Materiały szkoleniowe
- obiad, przerwę kawową.
Certyfikaty:
-
- Certyfikat uczestnictwa w szkoleniu
Terminy (szkolenie 1 dzień): 04. 10. 18 , 08. 11. 18 , 04. 12. 18
Miejsce szkolenia :
centrum Warszawy
Cena szkolenia:
1000 zł + 23% VAT